Presedintele Klaus Iohannis are programata joi o intalnire cu presedintele Palestinei, Mahmoud Abbas, la Ramallah si va depune o coroana de flori la Mausoleul fostului presedinte Yasser Arafat.

Presedintele, aflat intr-o vizita de stat in Israel si Palestina incepand de duminica seara, merge joi in Palestina. La ora 11:45 va depune o coroana de flori la Mausoleul fostului presedinte Yasser Arafat.

Ceremonia primirii oficiale de catre presedintele Palestinei, Mahmoud Abbas, la Complexul prezidential de la Ramallah va avea loc la ora 12.00, urmata de convorbiri oficiale.

Klaus Iohannis si Mahmoud Abbas vor sustine apoi o conferinta de presa comuna, iar la ora 14:30 va avea loc ceremonia oficiala de ramas bun.

Presedintele s-a intalnit, luni, la Ierusalim cu omologul sau israelian, Reuven Rivlin, la resedinta prezidentiala "Beit Hanasi". De asemenea, la sediul Guvernului, a avut loc si un tête-à-tête cu prim-ministrul, Benjamin Netanyahu, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.