Deputatul PSD Cristian Rizea nu poate fi arestat, a decis miercuri plenul Camerei Deputatilor, dupa ce a incuviintat retinerea acestuia.

[Update]

Din 243 de deputati prezenti, au fost valabil exprimate 226 de voturi, potrivit anuntului oficial. Astfel, 120 de deputati au votat pentru, 105 impotriva, iar un vot a fost anulat.

Pentru ca deputatul PSD sa poata fi arestat ar fi fost nevoie de 122 de voturi.

Deputatul PSD Cristian Rizea le-a cerut miercuri deputatilor sa nu incuviinteze arestarea preventiva solicitata de DNA si le-a spus acestora ca este in plin proces de adoptie a fiului sau de doi ani si jumatate, iar o arestare a sa ar conduce la intreruperea procesului.


In favoarea retinerii au votat 141 de deputati, in vreme ce 114 au fost impotriva, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor, Niculae Mircovici. La ora transmiterii acestei stiri deputatii voteaza cererea DNA privind arestarea social-democratului, scrie MEDIAFAX.

Deputatul PSD Cristian Rizea le-a cerut miercuri deputatilor sa nu incuviinteze arestarea preventiva solicitata de DNA si le-a spus acestora ca este in plin proces de adoptie a fului sau de doi ani si jumatate, iar o arestare a sa ar conduce la intreruperea procesului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.