Copresedintele PNL Vasile Blaga sustine ca sediul Complexului Energetic Oltenia trebuie sa ramana in Targu-Jiu, acolo unde sunt specialisti.

Blaga a amintit, sambata, la Targu-Jiu, ca la un moment dat s-a mai discutat problema transferarii companiilor de gaze in Bucuresti, pe vremea cand ministrul Economiei era Radu Berceanu, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Si atunci m-am opus. Aici sunt specialistii, in Gorj sunt specialistii si cei care lucreaza in zona termo si in minerit", a afirmat Blaga.

Potrivit acestuia, sediul Complexului Energetic Oltenia trebuie sa ramana in Targu-Jiu. "Noi nu ne-am solidarizat la nivel de Guvern, pentru ca i-am atras atentia domnului prim-ministru ca vom fi de fiecare data alaturi de Guvern, cat timp face bine Romaniei, dar nu s-a pus oficial problema schimbarii sediului, decat in discutiile care au avut loc aici”, a afirmat copresedintele PNL.

Marti, sedinta Adunarii Generale a Actionarilor de la Complexul Energetic Oltenia s-a incheiat fara sa fie stabilita o decizie privind mutarea sediului companiei in Bucuresti. Conform unor surse, urmeaza sa se faca un studiu de impact in acest caz, dupa ce, in ultima luna, mii de oameni au iesit in strada si au solicitat ca propunerea venita din partea Consiliului de Supraveghere sa fie respinsa, iar sediul sa ramana la Targu-Jiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.