O intamplare hazlie a fost povestita de un deputat roman pe pagina sa de Facebook. Acest exemplu poate deveni cel mai bun mod prin care se poate observa eficienta cu care DNA a actionat in ultimii ani.
Se ia o bancnota de 100 de lei si se lasa pe mocheta din Camera Deputatilor. Da, cu totii am vazut pe internet diverse filmulete cu bani "pierduti pe strada" care se dovedesc a fi lipiti de asfalt. Nu vorbim insa despre un astfel de caz. Potrivit celor povestite de deputatul Ovidiu Alexandru Raetchi pe pagina sa de Facebook, banii stau de ieri neatinsi pe o masa din Parlament si nimeni nu indrazneste sa-i ia.

"Zilele trecute gasim pe jos - eu, Daniel Gheorghe si Paul Dumbravanu - in Camera Deputatilor, chiar langa banca mea, o hartie de 100 de lei. Panica totala: "N-o atinge, suntem la camera ascunsa!"; "E insemnata cu mita, nu puneti mana pe ea"; "Nu e a mea, niciodata nu a fost a mea". In adancul sufletului, fiecare banuiam ca, deh, uite, am fost neatenti si ne-a cazut frumusete de bancnota; nimeni n-a vrut insa s-o revendice; a ramas peste noapte, singura, marginalizata, in sala pustie si rece. Asta e cel mai potrivit bilant al Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA; ca-n legenda lui Tepes ("puteai sa lasi o punga plina cu bani in drum si nu cuteza nimeni sa o ia") parlamentarii nu se mai ating acum nici de banii lor", a scris acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.