Premierul Dacian Ciolos i-a transmis Regelui Mihai I ca ii doreste ''sa ii dea Dumnezeu putere, energie si sa-l sprijine cu iubire, asa cum Majestatea Sa a daruit iubire, speranta si a sprijinit poporul sau de-a lungul deceniilor''.

''Sunt profund ingrijorat de vestile legate de starea de sanatate a Majestatii Sale Regele Mihai I. In aceste momente dificile, ii transmit un gand bun, de optimism si sanatate. Ii doresc sa ii dea Dumnezeu putere, energie si sa-l sprijine cu iubire, asa cum Majestatea Sa a daruit iubire, speranta si a sprijinit poporul sau de-a lungul deceniilor'', a scris, miercuri seara, seful Executivului pe pagina sa de Facebook.

Regele Mihai I este grav bolnav si din acest motiv reprezentantii Casei Regale a Romaniei au anuntat miercuri ca regele se va retrage din viata publica. Consiliul Regal a luat nota de starea de sanatate a Majestatii Sale, care a fost supus recent unei operatii chirurgicale. Diagnosticele puse de echipa medicala sunt: ''carcinomepidermoid metastazant'' si ''leucemie cronica'', anunta MEDIAFAX.

Regele a transmis urmatorul mesaj: "In ultimele saptamani am primit vestea unui serios diagnostic medical. Sunt sigur ca fiica mea Margareta va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta si de a duce la indeplinire toate actiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal sa-si continuie menirea si sa prezinte sfatul sau custodelului coroanei. Consiliul Regal ramane la dispozitia custodelui coroanei".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.