Deputatul Florin Popescu a decis miercuri sa demisioneze din Parlamentul Romaniei, in urma unei condamnarii la doi ani de inchisoare cu executare, decisa de instanta suprema, in decembrie 2015.

”Dupa cum stiti, pe 23 aprilie 2015, DNA a dispus inceperea urmaririi penale impotriva mea. In aceeasi zi mi-am dat demisia din toate functiile din politica. Intre timp, in procesul pe care il am cu DNA, cel legat de distributia puilor odata cu sarbatorile de Paste din 2012, am primit o prima condamnare in decembrie anul trecut (...) Consider ca este un gest normal, pentru a nu impiedica buna desfasuirare a activitatilor parlamentare si pentru a nu aduce un prejudiciu de imagine Parlamentului, consider, deci, normal, ca sa-mi dau demisia din Parlament, intrucat aceasta condamnare reprezinta un semnal negativ atat asupra mea, cat si asupra Parlamentului”, a declarat Florin Popescu.

Totodata, acesta a precizat ca se retrage definitiv si din viata politica, motivand ca ”este timpul sa vina alti oameni, cu alte mentalitati”, scrie MEDIAFAX.

Deputatul Florin Popescu a fost condamnat, de instanta suprema, la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat ca a cerut si a primit de la administratorul unei firme peste 60 de tone de pui grill, pe care le-a distribuit alegatorilor, in campania electorala din 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.