Instanta suprema a respins vineri cererea DNA de arestare preventiva a senatoarei Doina Tudor si a dispus masura controlului judiciar, dispozitiile magistratilor putand fi contestate de DNA, dar si de parlamentar.

Decizia a fost luata dupa ce pe numele senatorului a fost emisa, joi, o ordonanta de retinere pentru 24 de ore.

La finalul sedintei de judecata, dupa ce instanta a anuntat decizia, Doina Tudor a spus ca este multumita de decizie insa ca, "pana la urma, procurorul va face contestatie". De asemenea, parlamentarul a vorbit si despre conditiile din arest sustinand ca "sunt conditii cumplite, oamenii sunt politicosi dar conditiile sunt cele pe care le stiti deja".

Senatorul PNL Doina Tudor este cercetata de DNA pentru complicitate la infractiunea de luare de mita, scrie MEDIAFAX.

Datele din dosar, potrivit comunicatului emis de DNA, arata ca in perioada martie-mai 2013, Doina Tudor l-a ajutat in mod direct "pe inculpatul Tudor Daniel George sa primeasca suma de 200.000 de euro (din suma totala de 300.000 de euro primita de inculpatul Tudor Daniel George), pentru ca, in schimb, acesta, in calitate de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, sa favorizeze o firma de asigurari care facuse obiectul unor activitati de control".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.