Candidatul PNL la Primaria Capitalei Ludovic Orban a declarat, marti, ca obiectivul sau este sa castige cu un scor de peste 40%, afirmand ca-l intereseaza mai putin cine este contracandidatul PSD, misiunea sa fiind aceea de a convinge intregul electorat de dreapta ca el este cel mai potrivit.

„Obiectivul meu este sa castig Primaria Capitalei cu un scor de peste 40%”, a declarat candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, la Realitatea TV. "Cunosc Bucurestiul in amanunt, pentru mine Bucurestiul nu este o chestie abstracta, chiar cunosc aproape toate cartierele, daca m-ati duce intr-un loc legat la ochi si mi-ati scoate legatura as avea nevoie de cateva momente sa ma adaptez", a declarat liberalul, adaugand ca Bucurestiul trebuie "eliberat", nu cucerit.

Orban a afirmat ca situatia in care se afla Capitala este "critica", principalele probleme fiind infrastructura, traficul, poluarea si calitatea proasta a seviciilor.

Cat priveste infrastructura, liberalul a afirmat ca nu exista proiect care sa nu fie blocat sau intarziat. "Strapungerea dinspre autostrada A1 Bucuresti Pitesti si Splaiul Independentei care este blocata ca urmare a faptului ca nu s-a dat autorizatie pentru ca nu s-a despus documentatia necesara, la fel penetratia din A2 spre Splaiul Independentei (…), pasajul de la Piata Sudului”, precizat Ludovic Orban, facand trimtere si la nevoia de modernizare a retelei de tramvai si de corelare a investitiilor in infrastructra.

O alta problema, potrivit liberalului, este situatia RADET, care inregistreaza datorii de 370 de milioane catre ELCEN si alti furnizori si ca de-a lungul timpului nici macar subventia prevazuta in bugetul Primariei Generale nu a fost acordata furnizorului de agent termic.

"Bucurestiul a fost dominat de amatorism, de delasare, de heirupism, pentru ca nu a fost condus, nu a existat o vointa si o mana de fier care sa duca proiectele mai departe"
, a sustinut candidatul PNL.

Cat priveste confruntarea cu PSD, Ludovic Orban a declarat ca social-democratii pot fi invinsi doar daca "toti votantii dreptei sau o majoritate zdrobitoare a acestora se mobilizeaza pentru sustinerea celui mai bine plasat candidat".

Intrebat daca senatorul PSD Gabriela Firea este un contracandidat puternic in cursa pentru Primaria Bucuresti, Ludovic Orban a refuzat sa comenteze, afirmand ca daca vor avea o confruntare ii va spune in fata ce are de spus si ca il intereseaza mai putin cine este candidatul PSD.

"Nu este prezenta aici, daca va fi candidatul PSD probabil vom avea confruntari si ii voi spune tot ce am de spus in fata. Ma intereseaza mai putin contracandidatul de la PSD. Contracandidatul de la PSD, indiferent cine va fi acela, va beneficia de un sprijin din partea electoratului disciplinat al PSD care voteaza cu PSD indiferent cine va fi acela. Important pentru mine este sa ma adresez electoratului care nu sunt cu PSD si sa ii conving de faptul ca sunt cel mai potrivit candidat si singurul care poate sa invinga"
, a raspuns Ludovic Orban,.

Citeste si:
Ludovic Orban a anunțat primul termen la Curtea de Apel în procesul...
Ludovic Orban a anunțat...

El a comentat afirmatia potrivit careia daca va fi invins de Gabriela Firea va fi "pierdut", afirmand ca "este greu de ucis" si ca va castiga cursa pemtru Primaria Generala, scrie MEDIAFAX.

"In ceea ce priveste lupta cu PSD, cred ca sunt unul dintre cei mai experimentati luptatori. Aduceti-va aminte numai campania prezidentiala, mai ales turul doi cand putini mai aveau curaj sa se lupte cu Victor Ponta si sistemul sau", a mai spus Orban.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.