Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri, dupa sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca social-democratii vor depune motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, motivul fiind situatia copiilor din judetul Arges.
”A fost o decizie a Biroului Permanent National prin care l-am insarcinat pe domnul Nicolae Banicioiu sa analizeze rapid, pana maine, oportunitatea depunerii unei motiuni simple pe Sanatate, avand in vedere tragediile cu care ne-am confruntat in ultimele zile (...) Cel mai tarziu maine domnul Banicioiu are draftul pentru Sanatate”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a explicat ca social-democratii mai au doua motiuni simple in pregatire, insa acestea vor fi depuse ulterior, scrie MEDIAFAX.

”Deocamdata (n.r. – motiune simpla doar pe Sanatate). Analizam si pe Mediu si pe Fonduri Europene. De Mediu se ocupa in aceste zile Doina Pana, iar pe Fonduri Europene Rovana Plumb si Eugen Teodorovici”, a adaugat Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.