Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, cei doi urmand sa sustina o conferinta de presa comuna.

Dupa ceremonia primirii oficiale, cei doi sefi de stat vor avea convorbiri oficiale, iar la ora 12.00 sunt programate declaratii de presa, scrie MEDIAFAX.

Discutiile vor viza subiecte ce tin de relatiile bilaterale, agenda europeana a Republicii Moldova, colaborarea in plan economic, politic si social.

Timofti urmeaza sa inmaneze, cu ocazia acestei vizite, distinctiile oferite anterior presedintelui Klaus Iohannis, sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta al Ministerului Afacerilor Interne al Romaniei, Raed Arafat si actorului Florin Piersic.

De asemenea, presedintele Republicii Moldova se va intalni, la ora 13.30, cu premierul Dacian Ciolos. Pe agenda vizitei mai figureaza si intrevederi cu pesedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dar si cu alti oficiali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.