Sedinta Senatului in care premierul Dacian Ciolos este asteptat sa dea explicatii cu privire la actiunea ANAF a inceput miercuri, 103 senatori fiind prezenti,
La sedinta este prezent si presedintele PSD, deputatul Liviu Dragnea.. Acesta sta insa in loja, nefiind membru al Senatului. Senatul a decis, marti, la propunerea lui Calin Popescu Tariceanu, sa-l cheme pe premier pentru a da explicatii cu privire la actiunea ANAF in cazul Antena 3, pe care presedintele Senatului a calificat-o drept "un plan bine pus la punct de suspendare a democratiei si de anihiliare a presei".

"In baza articolului 111 al Constitutiei, Senatul are dreptul sa ceara Guvernului sa dea explicatii si vreau sa fiti de acord ca, in numele Senatului, sa cerem primului ministru al Romaniei maine sa vina de urgenta in fata Senatului sa dea explicatii referitoare la actiunea unor institutii din subordinea Guvernului, care nu pot fi puse in registrul economic al unor sume de bani", a spus presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.