UDMR nu va face aliante pre-electorale in 2016, iar tinta pentru alegerile locale este mentinerea numarului actual de primari, in jur de 200, a anuntat luni seara presedintele partidului, Kelemen Hunor.

"Nu vorbim de aliante electorale, noi niciodata nu am facut o alianta pre-electorala, nu vom face nici in 2016. Pe de o parte, nu putem face o coalitie fiindca imediat sare pragul la 8%. Nu avem de ce sa facem astfel de aliante, astfel de coalitii, trebuie sa ne descurcam prin forta noastra proprie si ne vom descurca", a declarat Kelemen Hunor la TVR.

Intrebat care este tinta partidului sau pentru alegerile locale, presedintele UDMR a spus ca obiectivul este sa mentina numarul actual de primari, scrie MEDIAFAX.

"Daca noi reusim sa mentinem in jurul cifrei de 200 de primari, cu patru, cinci primari mai mult sau mai putin, inseamna ca ne-am facut datoria. (...) In 2012, unde am castigat, putem castiga, daca nu facem vreo greseala in selectia candidatilor si in campania electorala, putem castiga toate primariile, eventual putem sa mai castigam doua, trei, patru primarii in plus", a spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.