Ciprian Ciucu, membru al consiliului director al Centrul Roman de Politici Europene, este propunerea M10, partidul condus de Monica Macovei, pentru Primaria Capitalei.

Ciprian Ciucu este director de programe, membru al consiliului director al Centrul Roman de Politici Europene (CRPE), pe care l-a fondat impreuna cu Cristian Ghinea. Potrivit prezentarii de pe site-ul CRPE, el are o experienta bogata in sectorul non-profit, unde a lucrat pentru organizatii cunoscute precum ''Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile'', ''Centrul Educatia 2000+ (Soros Open Network)''. Ciucu a acordat consultanta in cadrul mai multor proiecte de asistenta tehnica (Banca Mondiala, Comisia Europeana, USAID, DfID, Unicef, Matra) pentru diferite agentii si ministere din Romania, Republica Moldova si Georgia.

In perioada 2007-2013 a fost lector invitat la Universitatea Bucuresti unde tinut cursul de managementul proiectelor in cadrul Departamentului de Studii Europene al Facutatii de Litere, scrie MEDIAFAX.

In februarie 2015 Ciucu a fost ales sef al Consiliului National de Integritate, institutia in subordinea careia se afla Agentia Nationala de Integritate, dupa ce a fost sustinut de mai multe organizatii ale societatii civile pentru a fi membru in CNI.

Potrivit unor surse din M10, candidatura lui Ciprian Ciucu este menita a fi un instrument de negociere pentru sustinerea unei candidaturi independente cum ar fi cea a lui Nicusor Dan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.