Presedintele Klaus Iohannis are programata luni, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Potrivit programului facut public de Administratia Prezidentiala, seful statului il va primi pe Donald Tusk la ora 18,15. La ora 19 cei doi vor sustine o declaratie de presa comuna.

Presedintele Klaus Iohannis va participa, in zilele de 18 si 19 februarie, la reuniunea Consiliului European si la summitul Partidului Popular European (PPE),
scrie MEDIAFAX.

La summitul PPE, printre invitati se afla presedintele Consiliului European Donald Tusk, presedintele Comisiei Europene Jean Claude-Junker, cancelarul german Angela Merkel, premierul spaniol Mariano Rajoy, premierul bulgar Boiko Borisov, premierul ungar Viktor Orban, potrivit unui comunicat de presa emis de PPE.

Pe agenda Consiliului European se afla bilantul punerii in aplicare a deciziilor adoptate ca raspuns la criza migratiei si a refugiatilor si negocierile cu Marea Britanie pe tema referendumului cu privire la ramanerea sau iesirea din UE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.