Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca a sters comentariile negative de pe pagina sa de Facebook privind legea defaimarii pentru ca erau de ''o violenta si vulgaritate rar intalnite'', iar multi dintre comentatori ar fi putut fi postaci.

"Am fost intrebat de ce le-am sters (comentariile de pe pagina de Facebook, n.r.). Erau comentarii de o violenta si vulgaritate rar intalnite. Multe nume erau masti sub care se puteau ascunde postaci ai altora. Un asa-zis dialog cu oameni care injurau fara niciun fel de temei nu facea serviciu nimanui", a spus Dragnea, la B1Tv, potrivit MEDIAFAX. ''In primul rand le-am facut un serviciu de demnitate celor care au postat'', a subliniat presedintele PSD, aratand ca unii dintre cei ''speriati pe buna dreptate'' nu erau informati.

El s-a declarat gata sa scoata din textul legii pe care a initiat-o definitia defaimarii. ''M-am gandit serios si ma gandesc serios si in seara asta pana maine dimineata, sunt dispus sa scot si aceasta definitie din lege'', a aratat Dragnea, sustinand ca a eliminat si amenzile inlocuindu-le cu cele deja in vigoare.

''Din pacate, din cauza unei manipulari profesionale facute de cei de la PNL, cei care s-au enervat pe buna dreptate primind informatiile false au ajuns sa posteze si sa aiba reactii fara sa citeasca legea si modificarile sale in Comisia juridica'', a mai afirmat presedintele PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.