Deputatul PSD Madalin Voicu a declarat miercuri, la iesirea de la DNA, ca a fost convocat de procurori in calitate de suspect, dar ca nu stie "despre ce este vorba pe fond", precizand ca in prezent se face o ancheta la Partida Romilor.

[Update]

" Suntem suspecti, dar nu stiu despre ce e vorba pe fond. Se face o ancheta la Partida Romilor Sunt multe acuzatii, inclusiv de spalare de bani", a spus deputatul PSD.



Deputatul PSD Madalin Voicu se afla miercuri dimineata la sediul DNA, el declarand ca s-a prezentat in fata procurorilor anticoruptie in urma unui denunt.

Voicu s-a prezentat la DNA in calitate de suspect intr-un dosar legat de Partida Romilor. Ancheta in acest caz a inceput in urma cu cateva luni, existand suspiciunea de frauda cu fonduri europene, scrie MEDIAFAX.

"Poate sunt nereguli pe care vor sa le verifice. Ca membru de onoare la Partida Romilor am fos chemat. Probabil ca exista un fel de verificare generala, nu numai organizatia romilor", a declarat, la sosirea la DNA, deputatul PSD Madalin Voicu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.