Liderii PSD se vor reuni, marti, in cadrul Consiliului National al partidului, ocazie cu care se vor face o serie de schimbari la nivelul conducerii acestui for. Actualul presedinte al CN, Rovana Plumb, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca nu va mai candida pentru un nou mandat.

''Maine va avea loc reuniunea Consiliului National, care presupune constituirea Consiliului National pe o alta structura, asa cum a fost adoptata in noul Statut, la Congresul din octombrie anul trecut. In ceea ce ma priveste, eu am fost aleasa pe o alta structura statutara a CN anul trecut in martie si mi se pare firesc ca alte colege si colegi sa preia coordonarea acestei structuri. Eu nu mai candidez pentru un nou mandat'', a declarat Rovana Plumb, pentru MEDIAFAX.

Surse din PSD au precizat, pentru MEDIAFAX, ca in locul Rovanei Plumb va fi ales Constantin Nita, liderul PSD Brasov, unic candidat la aceasta functie.

Motivatia liderilor PSD este ca doresc sa dea un nou impuls Consiliului National, iar pentru asta ar fi nevoie de un lider cu legaturi mai stranse in teritoriu.

Rovana Plumb a fost aleasa presedinte al Consiliului National al PSD in data de 20 martie 2015, cu 807 voturi ''pentru'' si 37 de voturi ''impotriva''.

Consiliul National al PSD va avea loc, marti, incepand cu ora 15.00, la Palatul Parlamentului.

Sedinta vine in contextul unui scandal la PSD Bucuresti.

Initial, organizatia PSD Sector 5 intentiona sa organizeze un protest, luni, cu incepere de la ora 10.00, la sediul primariei Sector 3. Protestatarii voiau sa ceara demisia lui Robert Negoita din functia de primar si de presedinte al PSD Bucuresti, protestul fiind anulat ca urmare a discutiilor cu Liviu Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.