Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat la summit-ul Partidului Popular European (PPE), din 18 februarie, pe agenda caruia se afla pregatirea Consiliului European din 18 – 19 februarie.

La summitul PPE, printre invitati se afla presedintele Consiliului European Donald Tusk, presedintele Comisiei Europene Jean Claude-Junker, cancelarul german Angela Merkel, premierul spaniol Mariano Rajoy, premierul bulgar Boiko Borisov, premierul ungar Viktor Orban, potrivit unui comunicat de presa emis de PPE.

Evenimentul va fi gazduit de presedintele popularilor europeni, Joseph Daul. De asemenea, la summit vor participa membri din conducerea partidului.

Pe agenda summit-ului, care se desfasoara la Hotelul Sofitel din Bruxelles, se afla pregatirea Consiliului European din 18 – 19 februarie.

Consiliul European se va axa pe bilantul punerii in aplicare a deciziilor sale adoptate ca raspuns la criza migratiei si a refugiatilor si negocierile cu Marea Britanie pe tema referendumului cu privire la ramanerea sau la iesirea din UE, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.