Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Palatul Parlamentului, ca semnarea protocolului cu UNPR se amana, iar discutiile vor fi reluate dupa votul din plenul Senatului privind ridicarea imunitatii liderului UNPR, Gabriel Oprea.

Liviu Dragnea a precizat, la finalul unei discutii care a avut loc cu Oprea, in biroul liderului de grup al PSD de la Camera Deputatilor, ca miercuri este "o zi complicata" avand in vedere votul din Senat. El a adaugat ca vor fi reluate discutiile, dupa pranz, urmand a se stabili data la care se va semna acordul.

"Textul protocolului l-am discutat aseara, a fost finalizat", a explicat liderul PSD. "Am vorbit cu domnul Oprea, astazi, in jur de ora 8.45-9.00 (…) Aici nu e vorba de deranj. Am stabilit impreuna ca facem discutia dupa votul de astazi, e o zi complicata pentru domnul Oprea, am inteles si o sa ne vedem dupa ce trece votul din Senat", a mai precizat Liviu Dragnea.

Intrebat daca votul din Senat, pentru cererea DNA de incepere a urmaririi penale pe numele lui Gabriel Oprea, a fost conditionat de semnarea acestui protocol, Liviu Dragnea a raspuns: "Nu!".

Pe de alta parte, Dragnea a mai spus ca PSD isi mentine decizia de a vota in favoarea solicitarii Justitiei, scrie MEDIAFAX. "Tocmai ca sa nu existe niciun dubiu ca ar fi vreo legatura intre votul din Senat si acest protocol, s-a luat decizia sa se semneze in ziua de astazi. O sa ne vedem dupa pranz si o sa stabilim o zi, care, sa speram, ca pana la urma se semneaza", a mai comentat liderul social-democrat..


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.