Premierul Dacian Ciolos se intalneste, luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, la ora 16.00, intrevederea avand loc in contextul discutiilor intre seful Executivului si reprezentantii partidelor parlamentare pe tema alegerii primarilor in doua tururi de scrutin.
Este vorba despre intalnirea saptamanala de lucru pe care cei doi oficiali o au, insa discutiile urmeaza sa aiba loc dupa ce premierul s-a consultat cu partidele pe tema modificarii legii alegerilor locale.

Partidele care au participat luni, la Vila Lac 1, la discutiile cu premierul Dacian Ciolos si-au mentinut pozitiile privind modificarea legislatiei electorale, PSD, ALDE si UNPR exprimandu-si opozitia fata de amendarea legii pentru a se reveni la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca premierul nu va apela nici al asumarea raspunderii, nici la ordonanta de urgenta, iar, in aceste conditii, social-democratii nu-si mai pun problema boicotarii scrutinului, scrie MEDIAFAX.

Pe de alta parte, liberalii au insistat pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin si au facut apel la partidele parlamentare sa accepte emiterea unei ordonante de urgenta in acest sens.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.