Liderul PNL Catalin Predoiu, presedinte interimar al Organizatiei Bucuresti, a declarat, joi seara, ca le-a cerut colegilor din partid sa sprijine candidatul organizatiei pentru Primaria Capitalei, Cristian Busoi, si sa-l apere acolo unde este atacat, pentru ca "in discursul sau sunt idei bune".
"Exista candidatul votat pentru primaria generala a Capitalei, votat in unanimitate de organizatia din Bucuresti" (...) "Eu le-am cerut colegilor sa sprijine aceasta candidatura (a lui Cristian Busoi-n.r), sa-l apere acolo unde este atacat, pentru ca, in substanta, in discursul sau sunt idei bune pentru aceasta Capitala", a declarat prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, la Realitatea TV, dand exemplu campania lui Busoi referitoare la riscurile in caz de seism.

Predoiu a mai spus ca PNL va anunta toti candidatii pentru alegerile locale din Bucuresti intre 15 februarie si 1 martie PNL. "Candidatii sunt inscrisi, si-au declarat intentia, unii dintre ei isi fac precampanie. La jumatatea lunii februarie vom avea o evaluare sociologica si vom hotari atunci candidatii. Asteptati-va la candidatii PNL intre 15 februarie si 1 martie", a mai spus Catalin Predoiu. Pe 17 ianuarie, conducerea centrala a PNL a validat candidatii pentru primarii din 14 municipii resedinta de judet, precum si candidatii pentru presedintia consiliilor judetene Bacau, Cluj si Teleorman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.