Prin investirea noului Guvern, care isi declara prioritara optiunea proeuropeana, Republica Moldova a realizat un pas important in depasirea crizei politice, precizeaza presedintele Klaus Iohannis, adaugand ca ii asigura pe partenerii de la Chisinau de intregul sprijin al Romaniei.
"Stabilitatea acestui stat este importanta atat pentru Romania, cat si pentru Uniunea Europeana. Noul Guvern de la Chisinau are foarte mult de lucru in perioada urmatoare, reforme importante trebuind sa fie demarate si realizate. Urmaresc cu atentie evolutia de pe scena politica de la Chisinau si ii asigur pe partenerii nostri de intregul sprijin al Romaniei", se mai arata in mesajul presedintelui, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Membrii noului Guvern al Republicii Moldova, condus de premierul Pavel Filip, au depus juramantul, in cursul noptii de miercuri spre joi, la sediul Presedintiei. Juramantul a fost depus in fata presedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, pe fondul protestelor violente de la Parlament, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.