Liberalii vor iesi din sedinta de plen a Senatului, luni, cand vor fi supuse votului pensiile speciale pentru alesii locali, a declarat purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Ionut Stroe.
"Intotdeauna ne-am pronuntat pentru respectarea a doua principii esentiale, cel al echitatii si cel al contributivitatii. Pozitia noastra este impotriva unui asemenea proiect legislativ de introducere a unui regim special in legatura cu o anumita categorie sociala. Suntem fara echivoc pentru respingerea unui asemenea proiect legislativ. (...)Vor iesi din sala pentru a inlatura orice urma de suspiciune in legatura cu pozitia noastra", a declarat , purtarorul de cuvant al PNL, deputatul Ionut Stroe.

Intrebat daca partidul ii va sanctiona pe senatorii care vor vota proiectul pensiilor pentru alesii locali, asa cum a sustinut ca va face in cazul deputatilor care si-au votat pensiile speciale, Ionut Stroe a afirmat ca vor exista sanctiuni "in termeni de viitoare oferta electorala", potrivit deciziei conducerii PNL, sugerand ca acestia nu se vor mai regasi pe listele de candidati pentru scrutinul din 2016, scrie MEDIAFAX.

"Trebuie sa tii cont de modul in care un parlamentar se incadreaza in deciziile pe care partidul le ia in legatura cu votul, modul in care isi exercita acest mandat si atitudinea pe care o are la lucrurile de intres politic maxim pentru PNL"
, a explicat Ionut Stroe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.