Liderul grupului deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat, miercuri, ca legea bugetului pentru 2016 include partial revendicarile PNL, avertizand Guvernul Ciolos ca anul viitor va fi un an cu multe „ispite” si cerandu-i sa arate ca banii publici nu vor fi folositi pentru cheltuieli electorale.

Liderul grupului deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat, dupa votul final al Parlamentului asupra bugetului de stat, ca o parte din dorintele PNL se regasesc in acest buget partial-alocari mai mari pentru educatie, sanatate, investitiile care trebuie sa asigure o dezvoltare durabila si locuri de munca.

El a transmis Guvernului Ciolos ca pe masura ce va fi executa bugetul pentru anul viitor si daca vor fi intr-adevar acele incasari care se preconizeaza, Executivul sa aloce sumele disponibile catre investitii.

Nicolaescu a sustinut ca PNL a votat acest proiect, chiar daca el nu este cu totul corespunzator asteptarilor si modului in care PNL vede bugetul de stat pentru anul 2016, insa, in cadrul dezbaterilor generale, grupul PNL a ridicat o serie de probleme pentru care au fost stabilite "raspunsuri promte si corecte".

"Cred ca domnul Ciolos o sa se tina inca o data de cuvant si aceste lucruri sa se indeplineasca", a spus Nicolaescu.

Nicolaescu a mai spus ca Executivul are "o responsabilitate imensa, nu neaparat in fata Parlamentului, ci in fata cetatenilor". "Responsabilitatea voastra este sa nu ii mintiti pe oameni, si-au pus asteptarile imense in dumneavostra si noi v-am dat acest vot de incredere pentru ca nu vrem ca sa stirbim din asteptarile si sperantele oamenilor", a mai afirmat liderul PNL din Camera Deputatilor.

Eugen Nicolaescu a avertizat Guvernul Ciolos ca anul viitor va fi un an cu multe „ispite” si cerandu-i sa arate ca banii publici nu vor fi folositi pentru cheltuieli electorale, scrie MEDIAFAX.

"Va mai avertizez o data si imi cer scuze pentru acest cuvant, dar cred ca este unul potrivit. Anul 2016 este un an foarte greu pentru toata lumea, dar pentru dumneavoastra si mai mult. Este un an plin de ispite, un an electoral, dovediti ca banul pubilc nu se va duce pentru nicio cheltuiala electorala, ca banul public va fi cheltuit exact asa cum scrie in buget", a spus Eugen Nicolaescu.

Citeste si:
Cum să treci peste frig fără ilic. Soluții care îți țin casa caldă...
Cum să treci peste frig fără...

Parlamentul a adoptat miercuri bugetul de stat pe 2016 cu 309 voturi "pentru" si 13 "impotriva".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.