Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, la finalul sedintei Biroului Politic, ca liberalii "nu au pus gunoiul sub pres" si ca PNL vrea sa indrepte "lipsurile" din pricina carora nu a putut sa preia guvernarea.

"Membri PNL din Biroul Politic au inteles foarte clar ca avem si noi anumite lipsuri, anumite lacune in organizare, in comunicarea publica, lipsuri pentru care nu am putut fi cei care sa conduca acum Romania printr-o guvernare liberala", a declarat copresedintele PNL Alina Gorghiu, la finalul sedintei PNL.

Alina Gorghiu a afirmat ca unul dintre "lipsurile" PNL este ca nu a comunicat suficient cu privire la "nereusitele Guvernului PSD", despre care spune ca a lasat Guvernului Ciolos un teren minat, scrie MEDIAFAX.

"PNL nu a comunicat suficient pe nereusitele Guvernului PSD. S-au intamplat atat de multe nefacute si au lasat atat de multe mine in Guvernul Cilos, dar noi nu am fost poate la capacitate maxima in a comunica in calitate de Opozitie cam care sunt toate aceste probleme si, pe parcurs, au fost multe", a explicat Gorghiu.

Copresedintele PNL a fost de parere ca liberalii nu au sanctionat suficient ministrii care au abuzat de lege in numeroase situatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.