Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca premierul desemnat, Dacian Ciolos, le-a transmis social-democratilor ca joi se va concentra pe finalizarea listei de ministri a Cabinetului sau, urmand ca pana la finalul saptamanii sa aiba gata si programul de guvernare.

"Mi-a spus la plecare ca se va concentra maine pe finalizarea listei Cabinetului si intr-o zi, doua, sa finalizeze si programul de Guvernare", a spus Dragnea, adaugand ca, in urma discutiilor, spera ca marti seara sa poata fi votat noul Cabinet si, eventual, sa depuna si juramantul in aceeasi seara, daca va primi votul de incredere al Parlamentului.

Liviu Dragnea a spus ca, in discutiile cu Dacian Ciolos, nu s-a ridicat si problema numelor cu care va veni premierul desemnat si nu a existat niciun fel de negociere asupra functiilor politice. "PSD nu a facut si nu va face nicio propunere in Cabinet sau de secretari de stat", a spus liderul PSD.

Dragnea a afirmat insa ca i-a sugerat lui Dacian Ciolos sa nu schimbe structura Guvernului, avand in vedere ca acest lucru ar insemna o perioada de "reorganizare" care ar putea dura foarte mult, iar acest lucru nu este indicat avand in vedere ca acest Cabinet ar urma sa ramana in functie doar un an de zile, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.