Premierul demisionar Victor Ponta a declarat, in utlima sedinta a Cabinetului sau, ca este convins ca dupa un timp se va face o analiza corecta a celor patru ani de guvernare, ca lasa in urma o situatie economica buna si ca spera ca multi dintre ministrii sa isi continue activitatea.

Victor Ponta le-a multumit ministrilor si a precizat ca, avand in vedere expertiza lor, spera sa isi continue activitatea. Ponta a reafirmat ca demisia sa este urmare a faptului ca nu a dorit sa se opuna oamenilor care au iesit in strada. "Eu cu adversarii politici ma lupt, cu oamenii nu ma lupt. Este cazul sa-i lasam pe altii mai buni", a mai spus Ponta, in utlima sedinta a Cabinetului sau, adaugand ca a dorit evitarea unor tensiuni sociale.

El a mai spus ca spera la o solutie rapida, pentru ca o perioada lunga de instabilitate ar periclita rezultatele economice bune si a reafirmat ca i-a propus presedintelui Klaus Iohannis desemnarea lui Mircea Dusa ca premier interimar.

Ponta a mai sustinut ca este convins ca dupa un timp se va putea face o analiza corecta a celor patru ani in care a condus guvernul, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.