PNL a hotarat sa solicite Biroului Permanent al Senatului amanarea cu o saptamana a dezbaterii motiunii simple la adresa ministrului de Interne depuse de grupul liberal, formatiunea anuntand totodata ca va amana cu o saptamana sedinta Biroului Politic National al partidului.

"Respectam aceasta perioada de doliu national si suntem sufleteste alaturi de cei loviti de tragedia de vineri seara din Bucuresti", se arata in comunicatul transmis de PNL, scrie MEDIAFAX.

Liberalii multumesc medicilor pentru mobilizarea exemplara, celor care au donat sange si le recomanda membrilor partidului si simpatizantilor sa dea dovada, in continuare, de solidaritate.

"Aceasta tragedie ne dovedeste, daca mai era nevoie, ca solidaritatea ramane singurul resort, singura valoare, pe care ne putem baza in momentele dificile prin care poate trece o natiune"
, se mentioneaza in comunicat.

Ultimul bilant al incendiului de vineri seara din Club Colectiv arata 29 de persoane decedate, dupa ce doua tinere, una aflata in Spitalul Bagdasar Arseni, iar alta la Spitalul de Arsi, au murit, duminica dimineata, si alte 146 de persoane ranite, internate la acest moment la spitalele din Capitala.

PNL a depus, marti, la Senat, motiunea simpla impotriva ministrului de Interne, Gabriel Oprea, textul cu titlul "Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganta, abuz si dispret in desfasurarea functiei publice" fiind semnat de 49 de senatori liberali si neafiliati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.