Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, dupa o vizita la locul tragediei produse vineri seara in Capitala, ca Guvernul a decretat doliu national, el solicitand totodata celor prezenti in fata clubului unde a avut loc incendiul sa pastreze un moment de reculegere.

"Guvernul a decretat doliu national si cred ca este un moment potrivit sa pastram cateva secunde de liniste pentru cei care au decedat", a spus presedintele.

Presedintele Klaus Iohannis a mers, sambata, la Clubul Colectiv, unde s-a produs tragedia in care 27 de oameni au murit, iar aproximativ 200 au fost raniti, seful statului aducand un buchet de flori si aprinzand o lumanare.

Iohannis a ajuns la Clubul Colectiv din centrul Capitalei in jurul orei 12.45, dupa ce a fost la Spitalul Floreasca, unde se afla o parte a victimelor tragediei.

Seful statului a adus un buchet de cale albe si a aprins o lumanare langa zidul localui, unde sunt depuse mai multe lumanari si flori, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.