Cererea Elenei Udrea de recuzare a procurorului care instrumenteaza noul sau dosar a fost respinsa, fostul ministru al Dezvoltarii Regionale urmand sa revina, vineri dupa-amiaza, la DNA pentru a da declaratii in cazul acuzatiilor de luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani.

Dupa respingerea cererii, dosarul in care Camera Deputatilor a avizat urmarirea penala si retinerea Elenei Udrea va ramane in continuare la procurorul Mihaela Moraru, potrivit unor surse judiciare.

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului urmeaza sa revina, la ora 14.00, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a da declaratii in noul dosar, in care este suspectata de luare de mita, trafic de influenta, spalare de bani, instigare la abuz in serviciu si fals in declaratii, scrie MEDIAFAX.

Elena Udrea s-a prezentat, vineri, in jurul orei 10.00, la DNA, fiind citata pentru a i se aduce la cunostinta noile acuzatii si a da declaratii. Dupa mai putin de o ora, Udrea a plecat de la DNA, aratand ca a depus o cerere de recuzare a procurorului care instrumenteaza noul sau dosar, intrucat nu are incredere in corectitudinea si impartialitatea magistratului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.