Congresul Miscarii Populare a votat sambata in unanimitate motiunea «Romania mea», condusa de Traian Basescu, care a devenit astfel presedinte al partidului.

Deputatul Eugen Tomac este presedintele executiv al MP, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu si europarlamentarul Siegfrid Muresan sunt prim-vicepresedinti si Dorel Onaca este secretar general.

Motiunea «Romania mea» a devenit programul partidului, scrie mediafax. Imnul Miscarii Populare este: "Iarba verde de acasa sa ma ratacesc prin lume nu ma lasa".

"Va asigur ca am si energie si dorinta sa continam procesele de modernizare a Romaniei. Am o sugestie, cei care in viata lor au fost alaturi de mine si inca simt ca vor sa fie alaturi de mine sa nu ezite, de oriunde s-ar afla sa vina la Miscarea Populara", a spus presedintele Miscarii Populare Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.