O fosta angajata a clubului Bamboo din Capitala a fost angajata de catre deputatul PSD Marius Manolache pe post de consiliera, aceasta laudandu-se pe Facebook cu ecusonul de Parlament si comentand ca astfel s-a terminat cu "discutiile in trafic", fiind ulterior demisa de social-democrat.

Ornella Borozan, fosta angajata a clubului Bamboo si a unui cazino, a ajuns consiliera a deputatului Marius Manolache, finul premierul Victor Ponta, insa a intrat in atentia presei in momentul in care a publicat pe contul ei de Facebook mai multe poze cu legitimatia de Parlament, alaturi de comentariul "Gata cu discutiile in trafic!”. Ulterior, tanara si-a sters contul de Facebook. Intrebat despre situatia consilierei sale, Marius Manolache a declarat ca a demis-o.

"Legitimatia de consilier si permisul de parcare de la Parlament nu e un privilegiu. Din punctul meu de vedere este o onoare, pentru ca lucrezi pentru comunitate. N-a inteles si a plecat acasa", a spus deputatul, adaugand ca va avea totusi o discutie cu aceasta. Deputatul sustine ca a angajat-o in baza CV-ului ei, potrivit caruia a absolvit o facultate si stia doua limbi straine. Ulterior, la insistente presei, Marius Manolache a recunoscut ca i-a fost recomandata de anumiti "prieteni".

"Cum o cunosc? Printr-un grup de prieteni"
, a spus acesta. Intrebat daca stia despre fostele ei locuri de angajare, Manolache a spus ca nu conteaza, pentru ca fiecare are dreptul la "sanse egale". "Asta e discriminare. Trebuie sa avem sanse egale cu totii", a continuat Manolache, care recunoaste ca angajata sa nu a trecut si proba unui interviu.

Intrebat daca aspectul ei fizic a avut o contributie la angajarea ei, deputatul a negat, dar a spus ca i s-a parut "placuta". "Nu are nicio legatura aspectul fizic. E o intamplare. (...) Era draguta, nu v-a placut? Banuiesc ca v-a placut. Mi mi-a fost placuta, nu m-am gandit la altceva in afara de a o angaja si atat", a precizat acesta.

Marius Manolache spune ca tanara i-a fost angajata o singura zi, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.