Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a fost ales, duminica, la Congresul PSD, presedinte executiv al partidului, cu aproximativ 2600 de voturi, invingandu-l astfel pe contracandidatul sau, Constantin Nita, care a obtinut doar circa 1100 de voturi, potrivit unor surse social-democrate.

Zgonea a obtinut acest rezultat, fiind sustinut public de Liviu Dragnea si, la intrarea in competitie, de 40 dintre filialele PSD.

Constantin Nita a mai candidat si pentru un post de vicepresedinte, avand sanse sa obtina votul delegatilor, avand in vedere ca, potrivit unor surse social-democrate, Nita a primit sprijin din partea conducerii centrale a PSD. La Congres au fost prezenti 4030 de delegati, din totalul de 4500, scrie MEDIAFAX.

Comisia de numarare a voturilor a finalizat centralizarea rezultatelor pentru functia de presedinte executiv, urmand sa inceapa numararea voturilor pentru functiile de vicepresedinte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.