Presedintele social-democrat Liviu Dragnea a spus duminica, la Congresul partidului, ca PSD va continua guvernarea, insa trebuie privit si la proiectul politic de dupa actualul Cabinet, care trebuie condus de Victor Ponta, glumind ca trebuie sa vrea si el si sa nu faca "vreo nefacuta".

"Vreau sa va spun foarte clar: noua conducere a PSD va sustine cu aceeasi forta cu care a facut-o si pana acum ramanerea noastra la guvernare, dar trebuie sa privim si dincolo de mandatul acestui Guvern", a spus Dragnea.

In acel moment, un delegat al Congresului a strigat numele lui Victor Ponta, presedintele PSD oprindu-se din discurs si afirmand ca, "normal", se refera la Victor Ponta. "Dar sa vrea sa ramana. Nu ne mai faci vreo nefacuta? O sa vedem pe Facebook", a spus Dragnea, zambind, privind catre Ponta, care se afla in sala.

Liderul PSD a facut astfel aluzie la faptul ca Victor Ponta si-a anuntat retragerea din functia de presedinte PSD printr-o scrisoare publicata pe pagina sa de Facebook, decizia sa de atunci fiind criticata de Dragnea. Premierul a zambit si a indicat din gesturi ca nu intentioneaza sa demisioneze. Liviu Dragnea a continuat discursul, spunand ca trebuie privit si "dincolo de mandatul acestui guvern", iar social-democratii trebuie sa lucreze la un proiect pe termen lung. "Dupa 25 de ani Romania nu are un plan de dezvoltare, un plan pentru urmatorii 25 de ani", a spus Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.