Vicepresedintele PSD Constantin Nita si-a inscris, vineri, candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD, urmand sa isi dispute aceasta pozitie cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, care si-a depus candidatura joi, potrivit unor surse social-democrate.

Candidatura lui Nita vine dupa ce, potrivit acelorasi surse, acesta si-ar fi dorit sa se inscrie in cursa pentru un post de prim-vicepresedinte, fiind sustinut de organizatia PSD Brasov.

In urma discutiilor din Comitetul Executiv National, cele patru functii de prim-vicepresedinte avansate in PSD nu au mai fost infiintate, astfel incat Nita tinteste acum a doua pozitie din partid, scrie MEDIAFAX.

In cursa s-a mai inscris si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Acesta si-a depus candidatura joi, fiind sustinut de 35 de filiale PSD pentru functia de presedinte executiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.