Ministerul Afacerilor Externe "condamna cu fermitate atacurile teroriste care au avut loc, sambata, in apropierea garii centrale din Ankara, unde urma sa se desfasoare un miting autorizat, explozii care s-au soldat cu numeroase victime si persoane ranite.

"MAE transmite condoleante autoritatilor turce si poporului turc prieten, membrilor familiilor victimelor si intreaga sa compasiune persoanelor ranite. MAE isi exprima solidaritatea cu poporul turc in aceste momente dramatice", se arata intr-un comunicat al ministerului.

Totodata, MAE afirma "deplina sa sustinere" pentru eforturile autoritatilor turce in vederea combaterii oricaror manifestari de tip terorist, scrie MEDIAFAX.

Exploziile produse sambata langa gara centrala din Ankara s-au soldat cu cel putin 30 de morti si 126 de raniti, a anuntat Ministerul turc de Interne, citat de agentia Anadolu in pagina electronica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.