Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca Programul National pentru Irigatii ar putea fi aprobat de Guvern prin OU, asta dupa ce, sustine premierul, "a picat in Parlament din cauza celor de la PNL", rugandu-l pe ministrul Agriculturii sa incerce sa-i convinga pe liberali sa voteze totusi programul.
"Cea mai importanta lege din ultima perioada dupa Codul Fiscal si anume cea privind Programul National de Irigatii a picat in Parlament din cauza celor de la PNL. Va rog domnule ministru (Daniel Constantin n.r.) sa-i convingeti impreuna cu fermierii, impreuna cu toti cei afectati sa salvam agricultura de PNL. Daca nu o sa reusiti sa-i convingeti o sa dam o Ordonanta de Urgenta", a declarat Victor Ponta, miercuri, la sedinta de Guvern.

Pe de alta parte, Ponta a spus ca ar vrea ca Programul National pentru Irigatii sa fie asumat de toata lumea, inclusiv de liberali, scrie MEDIAFAX. "Eu vreau sa fie un program national care sa fie asumat de toata lumea, ca fara irigatii, s-a vazut si anul acesta, e foarte dificil", a adaugat Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.