Europarlamentarul PSD Catalin Ivan este "un tanar care trebuie recuperat pentru partid" a declarat duminica presedintele interimar al formatiunii social-democrate Liviu Dragnea, adaugand ca va avea o discutie cu Ivan.
"Este un tanar care trebuie sa fie recuperat pentru partid (...) inteleg ca are o activitate foarte buna ca europarlamentar. O sa am o discutie cu el. Cu mai multa rabdare si intelepciune s-ar putea sa aiba un viitor bun in PSD", a spus Dragnea.

In septembrie, Ivan sustinea ca lucrurile in PSD par sa mearga intr-o directie buna si ca nu-l mai poate critica pe liderul partidului Liviu Dragnea, intrucat in PSD se discuta mai mult de proiecte si mai putin despre persoane. Anterior, Dragnea a fost tinta unor critici repetate ale europarlamentarului, Ivan cerandu-i si demisia din functia detinta in PSD, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.