Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Iasi, ca in partid numirile in diverse functii, inclusiv cele din administratie, nu trebuie sa se faca in baza prieteniilor, ci in functie de expertiza fiecarui membru, adaugand ca este necesar un program de gestiune a carierei.

Liviu Dragnea a afirmat, la Conferinta judeteana de alegeri a PSD Iasi, ca in partid trebuie facut un program de gestiune a carierei, adica o evidenta calitativa a membrilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Sa stim pe fiecare domeniu care dintre colegii nostri au expertiza, sa stim ce calitati are fiecare, ce pregatire are si de cata incredere se bucura in comunitate. Cand numim pe cineva sa fim siguri ca il alegem pe cel mai bun din domeniul acela”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a mai afirnat ca este dificil de raspuns la intrebarea: ”Suntem noi siguri ca atunci cand PSD a avut dreptul legal sa propuna sau sa numeasca pe cineva in anumite functii, aceia au fost cei mai buni oameni pe care i-am avut?”

”Nu-i usoara intrebarea. Nu tot timpul s-au facut numirile asa cum ar fi fost corect sa se faca. Nu s-au facut numirile in mod eficient si n-a fost corect fata de membrii de partid. Prin acest program noi castigam doua lucruri: suntem siguri ca ii punem pe cei mai buni oameni ai nostri in functii, incepand cu guvernul si terminand cu orice functie unde poate propune partidul, chiar si in administratia locala. In al doilea rand, castigam un sentiment care e pe cale sa se piarda in PSD, ca munca fiecaruia e urmarita si apreciata”, a declarat Liviu Dragnea.

El a adaugat ca sunt tineri in PSD care asteapta o schimbare, in sensul ca munca lor este apreciata si ca cineva ii urmareste si au sansa sa avanseze si in politica si in administratie.

”Nu mai vrem ca numirile sa le facem noi intre noi, adica «eu il stiu pe prietenul meu, care e prieten cu prietenul lui». Daca rezolvam acest subiect, atunci PSD va fi total schimbat ca si perceptie fata de celelalte partide. Daca nu reusim sa facem asta, nu avem un viitor”, a mai spus presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.