Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, ca va insista pe ideea dialogului politic si nu a razboiului politic, intrucat din cauza ”politicii de breaking news” tara nu s-a dezvoltat in ultimii 25 de ani, adaugand ca a ridicat ramura de maslin si asteapta dialogul.

Prezent in localitatea suceveana Poiana Stampei, la Conferinta judeteana de alegeri din PSD Suceava, Liviu Dragnea a spus ca va insista pe ideea dialogului politic si nu a razboiului politic, pentru ca din cauza ”politicii de breaking news” tara nu s-a dezvoltat in ultimii 25 de ani, considerand ca este nevoie de un program de dezvoltare asumat pentru 10-20 de ani.

”Suntem la 25 de ani de la Revolutie si din cauza faptului ca politicienii au fost in haraieli, in certuri, in razboi politic, nu avem o autostrada care sa lege Moldova de Transilvania, Moldova de Muntenia, Muntenia si Oltenia de Transilvania si Moldova”, a spus Dragnea.

Dragnea a aratat ca se poate merge in continuare la fel cu politica de breaking news, a razboiului politic, dar ca PSD nu mai vrea sa cada in aceasta capcana, scrie MEDIAFAX.

”A fost o capcana intinsa, pentru ca interesul celorlalti al carui exponent a fost Traian Basescu, acum nu mai stiu cine este exponentul, sper ca nu Klaus Iohannis, a fost sa fie o zumzaiala permanenta, sa se certe mereu la televizor, sa spuna la lumea ca toti sunt la fel pentru ca singurul partid care construieste e PSD”
, a spus Dragnea.

El a adaugat ca daca PSD isi va indeplini menirea de partid al constructiei si dezvoltarii, atunci ”va castiga si tara”.

”Eu am ridicat ramura de maslin. In continuare masa dialogului ii asteapta. Scaunele lor sunt libere. Ii asteptam la legea salarizarii, ii asteptam sa discutam de soarta TVR, la legea achizitiilor publice si foarte important, la Planul national de dezvoltare al acestei tari pentru 10-20 de ani”, a spus Liviu Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.