Premierul Victor Ponta i-a ironizat, marti, pe liberali pentru atitudinea lor fata de liderii coalitiei, pe care ii critica, dar incearca sa-i convinga sa voteze motiunea de cenzura, spunand ca Liviu Dragnea ar fi considerat "penal", iar Gabriel Oprea "tradeaza", dar sunt buni daca sustin motiunea.

"Domnul presedinte Dragnea e foarte bun daca voteaza, daca convinge PSD sa dea jos Guvernul. Daca nu, e un penal, un baron, un om condamnat pentru faptul ca a organizat referendumul pe care dumneavoastra l-ati votat si pentru care dumneavoastra ati facut campanie alaturi de noi", a spus Ponta.

Acelasi mesaj ironic l-a avut si fata de incercarile PNL de a convinge UNPR sa sustina motiunea de cenzura, scrie MEDAFAX.

"Si domnul Oprea e un om foarte serios daca tradeaza Guvernul. Daca nu, e un om foarte rau care tradeaza interesul national. Si tot asa"
, a continuat Ponta in discursul sau.

Premierul i-a acuzat pe liberali ca ar fi transformat tradarea si schimbarea intr-o marca a PNL. "Tradarea si schimbarea, din pacate, sunt o marca inregistrata pentru partidul care a candidat in 2014 ca reprezentant ALDE si luni dimineata s-a trezit la PPE. Din punctul asta de vedere, stati intr-o companie foarte buna", a spus prim-ministrul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.