Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu se bazeaza pe faptul ca presedintele Klaus Iohannis va reusi, la Consiliul European, sa impuna punctul de vedere al Romaniei in privinta imigrantilor, precizand ca Guvernul se va pregati pentru a lua toate masurile necesare.

"Poate ca domnul presedinte Iohannis, astazi, la Consiliul European, va castiga si va impune punctul de vedere al Romaniei, dar cum nu ma bazez pe asta, ma bazez pe faptul ca dupa aceea tot noi trebuie sa facem treaba si vreau sa dau un mesaj foarte clar ca Guvernul se va pregati pentru a lua toate masurile necesare, asta inseamna o atitudine europeana si echilibrata, nu xenofoba si sovina ca a vecinilor nostri, sa ne pregatim din punct de vedere logistic, din punctul de vedere al tuturor masurilor pe care trebuie sa le luam", a declarat Victor Ponta la sedinta de guvern saptamanala.

Premierul a mai spus ca "eforturile" pentru luarea masurilor necesare vor fi coordonate vicepremierul Gabriel Oprea, scrie MEDIAFAX.

"Bineinteles ca eforturile vor fi coordonate, cum au fost si pana acum, de catre vicepremierul Oprea, insa toate ministerele si institutiile trebuie sa punem umarul ca atunci cand e de treaba tot la noi se vine, cand e vorba de declaratii sunt altii, dar noi suntem cu partea de munca si de aplicat si lucruri care ne convin si lucruri care nu ne convin", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.