Plenul Parlamentului a votat miercuri numirea Irinei Radu ca presedinte interimar al TVR, cu 231 voturi "pentru" si doar 3 voturi "impotriva", in conditiile in care PNL nu a participat la vot.

Irina Radu a spus ca a avut emotii si ca este constienta de riscul pe care si l-a asumat prin preluarea conducerii TVR, dar a considerat ca are o datorie fata de colegi si fata de cei care i-au cerut sprijinul.

Ea a mai spus ca este prematur sa spuna ce planuri are din noua pozitie de sef al TVR, dar atentia sa se va indrepta spre modificarea legii, prioritatea acum fiind insa plata salariilor si audienta, scrie MEDIAFAX.

"Trebuie sa ne asiguram ca toti colegii isi vor lua salariile", a spus Irina Radu, dupa votul din Parlament, adaugand ca nu este satisfacuta de emisiunile TVR din acest moment si ca s-au dat si lucruri incorete de-a lungul timplului, din punct de vedere jurnalistic. "Trebuie sa fim ceea ce asteapta lumea de la noi", a spus Radu, precizind ca se refera la telespectatori si mai putin la politicieni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.