Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, spune ca o eventuala motiune de cenzura a PNL nu are sanse sa fie votata, el sustinand ca ”nu motiunea de cenzura a PNL poate sa genereze sau nu o schimbare a lui Victor Ponta”.

Dragnea a afirmat, vineri, la Ploiesti, raspunzand unei intrebari a jurnalistilor, ca nu este o noutate faptul ca PNL vrea sa depuna o motiune de cenzura si ca, in opinia sa, motiunea nu ar avea sanse sa treaca de Parlament, scrie MEDIAFAX.

In acest context, Dragnea a spus ca o eventuala schimbare a lui Ponta din functia de premier nu poate fi generata de motiunea de cenzura a opozitiei. ”E dreptul lor constitutional. (...) Nu motiunea de cenzura a PNL poate sa genereze sau nu o schimbare a lui Victor Ponta. Vom discuta in partid. Dar nu cred ca ne putem permite sa intram intr-o aventura politica. Cred ca si colegii din coalitie sustin in continuare lucrul asta”, a spus Liviu Dragnea.

Acesta a mai spus ca partidul nu cauta un premier, ”pentru ca PSD are un prim-ministru care se numeste Victor Ponta”. De asemenea, liderul social-democrat a afirmat ca PSD este un partid ”cu resurse foarte multe, deci nu poate fi pus niciodata intr-o situatie fara iesire”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.