Singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera inventand si imaginand fapte si situatii neadevarate din urma cu 10 ani, afirma premierul Victor Ponta, dupa ce a fost trimis in judecata, joi, de procurorii DNA pentru mai multe infractiuni.

Premierul a facut aceasta afirmatie intr-o postare pe contul sau de Facebook, dupa ce anterior a facut referire la alte aspecte socio-economice.

"In trei ani Romania va depasi economic mai multe tari europene - spune FMI! Cred cu tarie ca acest lucru este realizabil, prin munca romanilor si printr-o guvernare eficienta (si atunci , in 2018, ne vom gandi ca nu au fost rele timpurile in care economia creste, salariile si pensiile la fel, absorbim fonduri europene si ajutam Moldova, si singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera inventand si imaginand fapte si situatii neadevarate din urma cu 10 ani", scrie premierul.

Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata, joi, de procurorii DNA, pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, alaturi de alte patru persoane, intre care senatorul Dan Sova si directorul Complexului Rovinari, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.