Senatorii au tinut, marti, un moment de reculegere in memoria lui Corneliu Vadim Tudor, la propunerea senatorului UNPR Serban Mihailescu.

"Se impune un moment de reculegere in favoarea lui Vadim Tudor, fost senator, vicepresedinte al Senatului, candidat la presedintie, asa ca va rugam sa pastram un moment de reculegere", a propus senatorul Serban Mihailescu.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor, care a decedat luni la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, a fost depus, marti, la pranz, la Biserica "Sfantul Gheorghe Nou" din Bucuresti.

Conducerea Senatului a respins, marti, solicitarea sotiei lui Corneliu Vadim Tudor ca sicriul cu trupul neinsufletit al fostului senator sa fie depus in holul Camerei legislative. Corneliu Vadim Tudor urmeaza sa fie inmormantat, joi, la cimitirul Ghencea Civil, cu onoruri militare, scrie MEDIAFAX.

Corneliu Vadim Tudor, in varsta de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau. Corneliu Vadim Tudor s-a nascut in 28 noiembrie 1949, in Bucuresti, era scriitor, politician si jurnalist. A fost fondatorul Partidului Romania Mare, senator, membru al Parlamentului European si a candidat de cinci ori la presedintie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.