Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor care a decedat luni la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei a fost depus, marti, la pranz, la Biserica "Sfantul Gheorghe Nou" din Bucuresti.

Sora lui Corneliu Vadim Tudor a spus ca acesta se simtea rau de trei zile, dar nu a vrut sa mearga la spital.

”Ieri dimineata (luni dimineata - n.r.), i s-a facut din nou rau, nu a vrut sa chemam salvarea, dar cand a vazut ca nu mai are aer si se sufoca, a chemat el singur salvarea. Nu am mai stat sa astept, l-am urcat in masina si intr-un minut am fost la Spitalul Militar. Cand s-a dat jos de pe masa, cu perfuziile, el era lucid, iar dintr-o data a facut stopul cardiac, din care nu a mai iesit”, a spus sora lui Vadim Tudor.

”Cred ca cea mai mare dorinta a lui ar fi fost ca noi sa ducem Romania Mare mai departe”, a spus si una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor.

De cand sicriul a fost depus la Biserica ”Sfantul Gheorghe Nou”, zeci de persoane au venit sa-i aduca un ultim omagiu fondatorului PRM.

Corneliu Vadim Tudor, in varsta de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau, scrie MEDIAFAX.

Corneliu Vadim Tudor s-a nascut in 28 noiembrie 1949, in Bucuresti, era scriitor, politician si jurnalist. A fost fondatorul Partidului Romania Mare, fost membru al Parlamentului European si fost senator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.