Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, marti, ca regreta moartea lui Corneliu Vadim Tudor si ca transmite condoleante familiei fondatorului PRM, precizand ca stie ca acesta avea o suferinta veche cardiovasculara si diabet.

"Condoleante familiei! Am aflat ieri despre deces. Nu am discutat cu medicii despre cauza decesului. Stiu ca era pacient cu vechi antecedente cardiovasculare si diabet asociat, din ceea ce imi povestea el", a spus ministrul Nicolae Banicioiu, care a fost prezent la conferinta "International Health Forum 2015".

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, in varsta de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau, scrie MEDIAFAX.

Corneliu Vadim Tudor s-a nascut in 28 noiembrie 1949, in Bucuresti, era scriitor, politician si jurnalist. Este fondatorul Partidului Romania Mare, fost membru al Parlamentului European si fost senator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.