Fostul vicepresedinte PRM Lucian Bolcas a declarat luni, pentru MEDIAFAX, ca este "profund tulburat" de vestea mortii lui Corneliu Vadim Tudor, simtind ca a pierdut "o parte din viata sa", avand in vedere multele amintiri care ii leaga pe cei doi, in ciuda disputelor avute in trecut.
"Am aflat cu tristete de aceasta veste. Sunt profund tulburat de aceasta stire. Corneliu Vadim Tudor a fost un om care a facut parte din viata mea, e ca si cum pierd o parte din viata mea", a spus Bolcas, adaugand ca simte tristete pentru pierderea unui om alaturi de care a stat foarte multi ani, scrie MEDIAFAX.

"A fost o personalitate complexa si de el ma leaga multe amintiri, dar acum este o problema a trecutului", a adaugat Lucian Bolcas. Intrebat daca stia de problemele acestuia de sanatate, Bolcas a spus ca nu a mai discutat cu C. V. Tudor de aproximativ 5 ani, din perioada in care a fost exclus din PRM. "De mortibus nihil nisi bene (de morti numai de bine - n.r.)", a adaugat fostul senator PRM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.