Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, in varsta de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau.

[Update]

Dupa decesul lui Corneliu Vadim Tudor, pe pagina sa de Facebook a fost actualizata o poezie postata initial in 7 septembrie, intitulata "POEM INEDIT ULTIMA CAFEA", care are opt strofe:

"Hai, Moarte, sa bem o cafea / Ti-o fac cu caimac, aromata / Mai leapada-ti coasa cea grea / Si mantia asta ciudata.

Te rog sa iei loc in fotoliu / Nu ma supara daca fumezi / Dupa cine esti, Moarte, in doliu? / De ce tot suspini si oftezi?

E foarte fierbinte cafeaua / Nu te grabi, ca te frigi / Mai lasa-mi pe cer, inca, steaua / Daca eu am sa mor, ce cistigi?

Ai venit sa ma iei in persoana / Prea mare onoare imi faci / Din toata specia asta umana / Numai pe mine ma placi?

Hai sa-ti ghicesc in cafea / E bine sa stii ce te-asteapta / O cumpana grea vei avea / Dar tu te descurci, esti desteapta. (...) Corneliu Vadim Tudor. Noaptea de duminica spre luni, 6 spre 7 septembie 2015".


Starea lui Corneliu Vadim Tudor s-a agravat dupa ce a fost internat, luni dimineata, la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, a suferit un infarct si a fost supus unei interventii chirurgicale. La cateva ore dupa interventia chirurgicala, Corneliu Vadim Tudor a decedat, potrivit unor surse medicale, scrie MEDIAFAX.

Fostul senator Marius Marinescu a confirmat decesul lui Corneliu Vadim Tudor. Fondatorul PRM postase pe pagina sa de Facebook, in urma cu cateva ore, un text despre un concert la care a asistat in weekend.

Fostul europarlamentar Corneliu Vadim Tudor a mai fost internat, in martie 2013, la sectia de cardiologie a Spitalului Militar din Capitala.

Corneliu Vadim Tudor s-a nascut in 28 noiembrie 1949, in Bucuresti, era scriitor, politician si jurnalist. Este fondatorul Partidului Romania Mare, fost membru al Parlamentului European si fost senator.

Citeste si:
Lidia Samson, una dintre surorile lui Vadim Tudor, a murit
Lidia Samson, una dintre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.